cars-out | Odobren projekt
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Odobren projekt

V mesecu januarju 2015 so se pričela izvajati začetne projektne aktivnosti projekta CARS-OUT!. Podpisala se je partnerska pogodba med tremi projektnimi partnerji. Dva sta iz Slovenije in eden iz Norveške. Vodilni partner je Krajinski park Sečoveljske soline. Projektna partnerja sta Krajinski park Strunjan in Narodni park Jotungheimen. Na pričetku projekta je potrebno pričeti z izpolnitvijo začetnih zahtev projekta oziroma pričeti z:

 

– Finančnim upravljanjem projekta

– Spremljanjem vplivov obiskovanja in prometa v projektnih območjih

– Priprava interaktivnih vsebin za dvig okoljske zavesti obiskovalcev

– Spremljanje vplivov obiskovanja in prometa v projektnih območjih

– Pripravljati projektno spletno stran

– Vodilni partner bo v začetnih mesecih pričel s pripravljalnimi deli glede izvedbe protiprašne zaščite in utrditvijo obstoječe poti na Lero (KPSS) , izdelavo konceptualne rešitve preusmerjanja motornega prometa iz projektnega območja in spodbujanja uporabe okolju prijaznejšega obiskovanja ter urejanja nove pešpoti na Lero.