cars-out | Prva novinarska konferenca
2086
post-template-default,single,single-post,postid-2086,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Prva novinarska konferenca

Prva novinarska konferenca

V petek, 4.9.2015 smo v Krajinskem parku Sečoveljske soline sklicali prvo novinarsko konferenco v sklopu projekta CARS-OUT! Novinarjem smo predstavili projektne partnerje in prve rezultate projekta.

Cilj projekta CARS-OUT! je prispevati k okoljsko prijaznemu obiskovanju zavarovanih območij narave. Projekt je vreden 998.442 EUR. V okviru projekta bo urejena infrastruktura v KPSS (poti za obiskovanje parka peš, s kolesi in električnimi vozili), nabavljena bodo električno vozilo za prevoz obiskovalcev ter navadna in električna kolesa, pripravljena bo zasnova za okolje manj obremenjujočega prometa v Krajinskem parku Strunjan… Projekt bo podprt s spletno stranjo, izobraževalnim filmom in primeri dobrih praks.